Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Skip to main content

Mötuneyti

Pöntun þarf að gera á hádegismat degi áður, í þínu mötuneyti.

Vika 14 (31. mars - 6. apríl, 2025)

Vika 14 (31. mars - 6. apríl, 2025)

Mánudagur
3 Íslensk Kjötsúpa með (Lambakjöti, kartöflum og rófum) brauði og smjöri Næring og ofnæmisvaldar
Þriðjudagur
3 Djúpsteikt ýsuflök með bleikri tartarsósu, hrisgrjónum, gufus.kartöflum og sítrónubát. | Vanillubúðingur með jarðarberjagraut. Næring og ofnæmisvaldar
Miðvikudagur
3 Kjúklingasnitsel (lærakjöt) með smjör-gljáðum kartöflum, grænum baunum, rjómasósu bætt með dijon. | Sellerísúpa með Cheddarosti og kóriander. Næring og ofnæmisvaldar
Fimmtudagur
3 Plokkfiskur með kartöfluteningum með karry keim, rúgbrauðsneið og smjöri. | Grjónagrautur og kanilsykur. Næring og ofnæmisvaldar
Föstudagur
3 Hamborgahryggur með villisveppasósu, steiktar kartöflur (salt og pipar), smjörgljáðu blómkáli og grænum baunum. | Ítölsk lauksúpa | Donuts m/ Súkkulaði. Næring og ofnæmisvaldar
Kaldir Heilsuréttir afgreitt í frauðbakka
8 (mán) Mexíkó-Grísastrimlar, Kúrekasalat, Rifnar Gulrætur, Rúsínur, Hrísgrjón, Spergilkál, Ostapapríkusósa, Banani, Hvítlauksbrauð. | Óskajógúrt. Næring og ofnæmisvaldar
8 (þri) Ristuð Tortilla með Kalkún, rjómaosti, tómati, rauðlauk, káli, chillimajó. Sætkatöflu stautar með sósu, basmati grjón og melónubiti. Næring og ofnæmisvaldar
8 (mið) Steiktur Kjúklingur, (Úrb.Leggir), Icebergsalat, Blómkál, Gulrætur rifnar, Rauðkál ferkst, Kjúklingabaunir, Cherry tómatar, Egg, Hvítlauksdressing. Næring og ofnæmisvaldar
8 (fim) St.Lax, Veislu og klettasalat, rifnar gulrætur og tómatur, Núðlur með sesam olíu, Blómkál, Egg, Ítölsk sósa, Melóna. Næring og ofnæmisvaldar
8 (fös) Kjúklingabaunabuff, Sumarsalat, Pastaslaufur, Brokkólí, Spínatsósa, Appelsína, Gróft brauð, Smjöri. | Jarðaberja-Skyrdrykkur. Næring og ofnæmisvaldar
Vegan réttur vikunar